Webwerkt

Jan Bensliman

Als je dan toch iets achter laat, maak het dan tot iets waar jij trots op mag zijn en je kleinkinderen dankbaar.

Niets moet! Alles mag?

Niets Moet!
Alles Mag!

Voorwoord.

Omdat ik geïnspireerd raakte door mensen als hoogleraar seksuologie en psycholoog Ellen Laan, oprichter van de stichting Seksueel Welzijn Nederland (SWN) en psychotherapeut Esther Perel, die er geen punt van maken om seksualiteit bespreekbaar te maken en te houden.
Omdat ik er van overtuigd ben dat kennis en inzicht, je enorm helpen bij het maken van je keuzen op seksueel gebied.
Omdat er best wel veel “gezonde en goed bedoelde” initiatieven zijn waarbij toestemming/consent, respect en fair trade centraal staan. Cheex of GetCheex en bladen als VLAM magazine!

Daarom!

Ik heb een misschien wat aparte lijfspreuk “Je hoeft geen chef-kok te zijn om te kunnen zeggen dat je iets heel lekker vind!” Met andere woorden, “hou het eenvoudig en spreek je uit”. Praat over je ervaringen en laat het aan een ander, of die je smaak deelt. Maar hoe dan ook “iedereen weet hoe veelzijdig lekker eten kan kan zijn.”

De drie “life changing” inzichten, waar over ik laatst las en die mij aanspraken, zijn gebaseerd op dat alles op het kleinste niveau uit energie bestaat:

1. Wat je aandacht geeft, groeit
2. Wat je geeft, krijg je terug
3. Wat je vraagt, komt naar je toe


Welkom bij mijn doorgeefluik!

Ben je opzoek naar antwoorden op vragen op Seksueel gebied : Sense.info/nl
Of bekijk de informatie die ik langzaam maar zeker probeer te verzamelen.

Masturbatie

In Nederland masturbeert gemiddeld 40% van de mannen en 14% van de vrouwen minstens een keer per week. 16% van de mannen en 33% van de vrouwen geeft aan nooit te masturberen.[1] Volgens Brits wetenschappelijk onderzoek uit 2007 masturbeert circa 75% van de (Britse) mannen tussen 16 en 44 jaar, ook binnen een relatie.

Lees verder »

Het Orgasme Platform

Index Soms kunnen persoonlijke initiatieven tot nieuwe of verhelderende inzichten leiden. Andrea en Jorien hebben daartoe een verhelderende bijdrage geleverd. Mijn naam is Andrea Bijen,

Lees verder »

Externe informatie

Het enige doel is kennis delen.
Er zijn veel initiatieven, om seksualiteit, zo inzichtelijk mogelijk te maken.
Op het internet is veel, wetenswaardige en belangrijke informatie te vinden.
Op deze pagina zijn onder andere links naar publicaties, instellingen en andere informatie bronnen te vinden.

Lees verder »

De Balie TV

Volgens seksuoloog Ellen Laan is het probleem dat veel vrouwen het plezier van een man boven hun eigen plezier stellen. “Vrouwen hebben de neiging te denken: als híj maar klaarkomt,

Lees verder »

De Vagina Dialogen

Luister mee naar deze openhartige onderbuikgesprekken en word in alle vrolijkheid een beetje wijzer. Van te grote schaamlippen tot de mythe van de visgeur, van menstrueren tot masturberen: het wordt allemaal ongegeneerd besproken.

Lees verder »