RSS Beheer

  • ‘Uitvoering mondiaal handelsakkoord is antwoord op protectionisme’ 23 februari 2017MKB-Nederland en VNO-NCW zijn verheugd dat de Trade Facilitation Agreement (TFA) van de World Trade Organization zal worden uitgevoerd, nu twee derde van de WTO-leden het akkoord hebben geratificeerd.
  • COEN-enquête: vertrouwen ondernemers op recordhoogte 16 februari 2017Ondernemers zijn 2017 vol vertrouwen begonnen. Het ondernemersvertrouwen, de stemmingsindicator van ondernemend Nederland, kwam uit op 14,7.
  • ‘Akkoord handelsverdrag met Canada goed teken’ 15 februari 2017MKB-Nederland en VNO-NCW zijn verheugd dat het Europees Parlement vandaag vóór het handelsakkoord tussen de EU en Canada heeft gestemd. Het verdrag zou op zijn vroegst in april voorlopig in werking kunnen treden.
  • ‘Innovatie in zorg moet minder vrijblijvend’ 15 februari 2017Om de zorg beter, slimmer en goedkoper te maken, moet er in de zorgsector meer aandacht komen voor procesinnovaties. Die leiden tot meer samenwerking en inzet van ict in het belang van de patiënt. Dat schrijven MKB-Nederland en VNO-NCW in een brief aan de Tweede Kamer, die woensdag over het innovatiebeleid in de zorg debatteert.
  • “Doorbraak” met kabinetsplannen MKB-Toets 15 februari 2017MKB-Nederland is verheugd dat het kabinet het belang van wet- en regelgeving op maat van het mkb onderschrijft en een zogenoemde MKB-toets wil invoeren.
Sluit Menu
Close Panel