Webwerkt

Jan Bensliman

Als je dan toch iets achter laat, maak het dan tot iets waar jij trots op mag zijn en je kleinkinderen dankbaar.

Soms kunnen persoonlijke initiatieven tot nieuwe of verhelderende inzichten leiden. Andrea en Jorien hebben daartoe een verhelderende bijdrage geleverd.

Mijn naam is Andrea Bijen, regisseur, docent en researcher. Ik ben onder andere initiatiefnemer van het taboe-doorbrekende en anti-stigmatiserend online filmplatform It’s a story to be told!

Andrea Bijen

Ik ben Jorien Dousma, cultureel antropoloog. Mijn masteropleiding is een specialisatie in gender, seksualiteit en samenleving, waarbij ik onderzoek gedaan heb naar de beleving van het orgasme onder mannen en vrouwen in Nederland. Na jarenlang gewerkt te hebben als communicatieadviseur, besloot ik in 2017 mijn hart te volgen en mijn eigen projecten te starten rondom seksualiteit. Persoonlijke verhalen geven mijns inziens een prachtige inkijk in de kwetsbare en intieme leefwereld van de verteller. En ook in bredere sociale en culturele processen, zoals ideeën, normen en taboes over seks, gender en intieme relaties. Tevens ben ik nu in opleiding tot (relatie) therapeut.

Jorien Dousma

Het resultaat tot nu toe, zijn een aantal super open gesprekken. Die inzicht verschaffen. Inzicht die een ieder vrouw en MAN verder kan helpen! Niemand is gelijk, niemand is het zelfde. En iedereen is mooi zoals hij of zij is.

Orgasmeplatform