Webwerkt

Jan Bensliman

Als je dan toch iets achter laat, maak het dan tot iets waar jij trots op mag zijn en je kleinkinderen dankbaar.

Hersen spinsels, soms emotioneel soms kinky of hoe je het maar wilt zien. 

Stichting Seksueel Welzijn

Visie

Ieder individu, ongeacht sekse, gender, genderidentiteit, seksuele oriëntatie, geloof, herkomst, sociaal-economische status, en lichamelijke of geestelijke gezondheidstoestand, heeft recht op een seksueel leven dat bijdraagt aan welbevinden. Dat betekent dat iedereen in staat moet worden gesteld tot het maken van soevereine keuzes op het gebied van seksualiteit en relaties op basis van onbelemmerde toegang tot betrouwbare seksuele en relationele vorming, een stapsgewijze seksuele ontwikkeling, en goede hulpverlening. Uiting kunnen geven aan seksuele wensen en mogelijkheden wordt onlosmakelijk verbonden geacht aan het kunnen aangeven van eigen seksuele grenzen en het respecteren van die van een ander. Het bevorderen van gendergelijkheid in seksueel welzijn is nadrukkelijk één van de doelstellingen van de stichting.

 

 

 

 

Stichting Seksueel Welzijn Nederland
Bosschahof 21
3514JG Utrecht

Pluk de Liefde

Kennisnetwerk voor Polyamorie en Ethische Nonmonogamie.

In onze cultuur is het niet vanzelfsprekend om meer dan één relatie te hebben en hier eerlijk over te zijn naar elkaar. Het is voor veel mensen een nieuwe weg in de liefde Wanneer dit idee je aanspreekt, ga je misschien wel op zoek naar informatie en ervaringen van anderen. Als ‘Pluk de Liefde team’ willen we je graag laten profiteren van de actuele kennis- en cultuurvorming rond liefde in meervoud.

Stichting Pluk de Liefde
Mail: info@plukdeliefde.nl
Postadres: Hertoglaan 1, 5213 XV ‘s‑Hertogenbosch
Telefoon: 085-876 9949

Platformen met nieuwe ideeën

Pleasure Society Shari’s missie. Deze plek is ontstaan, omdat de wereld er mooier uit kan zien als we meer verbonden zijn met onze seksualiteit. Mooier, maar ook gezonder en misschien wel met een paar taboe’s minder.
https://pleasuresociety.nl

Sexschoolhub.com Seksuele voorlichting die je zou willen hebben.
Ongecensureerde en leuke video’s van echte seksprofessionals.
Geen condooms op bananen hier.
https://www.sexschoolhub.com

Esther Perel (Leuven, augustus 1958)is een Belgisch-Amerikaans psychotherapeut. Ze werd bekend door haar onderzoek naar de spanning tussen de behoefte aan veiligheid (liefde, ergens bij horen en nabijheid) en de behoefte aan vrijheid (erotisch verlangen, avontuur en afstand) in menselijke relaties. (Bron: Wikipedia)
https://www.estherperel.com

 

If I could have, I would have, done everiting to make you Horny Happy!